Κρέπες Ολικής Άλεσης
Κρεπούλα και Ταινία! Τι πιο ωραίο αυτά τα βράδια που μένουμε στο σπίτι να φτιάξετε αυτές τις πεντανόστιμες κρέπες. Μπορεί να σας ξεγελάει το γεγονός ότι είναι ολικής άλεσης αλλά είναι πεντανόστιμες. Εμείς τις φτιάξαμε και εξαφανίστηκαν στο λεπτό!


Υλικά:
- 2 κούπες γάλα αμυγδάλου
- 2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 αυγό
- 1κ.γ. ζάχαρη καρύδας
- μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε με ένα σύρμα το αυγό με το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλάτι στο αλεύρι και ανακατεύουμε.
3. Προσθέτουμε τα στερεά στα υγρά και ανακατεύουμε.
4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και με μια κουτάλα βάζουμε μία μία τις κρέπες. Τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές για να ψηθούν.
Tip: Μπορείτε να τις απολαύσετε είτε γλυκές όπως εγώ με πραλίνα φουντουκιού και φρούτα είτε αλμυρές.
